4 dagar avklarat=)

Så nu har jag snart jobbat min första vecka på avdelning 48. Hade jätte kul idag på jobbet. Mycket men ändå lite att göra. Var med en läkare o assisterade vid en rektoskopi. Tycker det är så himla trevliga o bra läkare på avdelningen,,, o de är inte alls snobbiga och beter sig som övermänniskor som många säger.. De är faktiskt helt mänskliga, tror faktiskt de oxå går på toaletten.
Mina patienter är faktiskt jätte trevliga. En kvinnlig patient sa idag att hon tyckte jag var en jätte trevlig och söt syster.. Det var verkligen jätte kul att höra. Sånt blir man glad av!!!

Idag efter jobbet gick jag lite på lövmarknaden som är i karlskrona varje torsdag innan midsommar. Mina inköp var 10 st strumpor (behövde verkligen det och de är ju så billiga på marknader), lite brända mandlar, lite nogat och jordgubbar.. sen hade jag inte råd med mer.. jag är sååå fruktansvärt fattig just nu.. fick ju nästan ingat av CSN ju..

Midsommarafton imorgon.... inge party för mig=( jag ska jobba 13.00-21.30. Men vi ska försöka ha lite kul på avdelningen iaf... sen ska jag ev jobba på lördag oxå. En usk blev sjuk o jag är ju den enda som inte ska fira midsommarhelgen men familj och respektive så det var mig de frågade först... (familjen bor ju i Karlstad o micke ä i Kosovo)... de trodde väl att jag inte hade några vänner... hehe.. men det ä ok, eftersom jag jobbar fredag kväll kan jag lika gärna jobba lördag fm,,, skulle säkert bara sova då iaf.

34 dagar kvar till min underbara pojkvän Mikael kommer hem. jag längtar mycket efter honom. bättre människa finns inte. Jag älskar dig Micke=)

nu ska här sovas.. puss o kram

image24 

Jag och Elin.. utekväll i Karlstad i juni..


 


oj vad länge sen det var jag skrev här.....

Idag jobbade jag min första dag på kirurgavdelningen i Karlskrona.. skönt att komma igång o få lite pengar, men hade hellre varit ledig hela sommaren... Ska jobba där i 8 veckor i sommar..
Vad har hänt sen sist jag skrev,,,, micke va hemma en vecka=) sååå kul att ha han hemma från dumma Kosovo. Jag mötte upp honom på flygplatsen i Kallinge, han var så fin, underbart att hålla om han igen=) sen åt vi svenska köttbullar, hemmagjort potatismos, lingon o gräddsås, mmm.... Vi tillbringade en dag på Ronneby brunn, tillgång till pool, 2 spa behandlingar o en god lunch.  Sen åkte vi upp till Karlstad. Jag stannade kvar det en vecka till efter micke åkt tillbax till Kosova. Va skönt att vara hemma, träffa vänner, shoppa, ligga i trädgården å sola. tog även mina två första dopp detta år, ett på Skutberget och ett på Bomsta.. nice=)

Jag har ju fyllt år oxå. Jessi hade bakat Kladdkaka till mig, men jordgubbar. Hon är för söt=) I present fick jag lite presentkort av familjen på Team Sportia o HM. Utav min älskling fick jag en iPod =), en jätte jätte fin PRADA väska, en nice parfym, ett gulligt kfor-märke o en hemlig grej=). Men bäst av allt var nog att han var hemma på min födelsedag=)

Nu är det 5 veckor kvar tills Micke kommer hem för gott... jag läääängtar. Då blir det Grekland...jippi=) Det ä mycket tomt här hemma nu. Endast jag o Musse. Mamma ska ju passa Molly under sommaren när jag jobbar så mycket. Tror hon trivs bättre när hon får sällskap hela dagarna och springa runt i trädgården. Men jag saknar henne lite iaf.

HAHA, jag var ute i Karlstad i lördags med Elin, drack visserligen bara alkoholfria drinkar eftersom jag skulle köra hem tidigt på söndag (6 timmar körning).. men guuud vad mycke raggare.. va så himla kul att se att det finns sådana människor som bara kör runt runt runt=) Roliga bilar hade de med hehe,,, å dialekten... Värmländska är en ful men rolig dialekt måste jag säga. Jag kan inte prata så..

Oj vad sent det blev,,, ska upp o jobba om 7 timmar så nu ska jag nana o drömma om att vara ledig..

pussar o kramar

p.s. Läste artikeln i Expressen igår "Alla vill vika ut sig",,,, tycker faktiskt lite synd om dig Pernilla. men jag tror dock inte att allt i artikeln är osanning tyvärr....

 jag fuller o lite heidi..


sommarlov

Nu är skolan slut=) gjorde sista tentan igår, medicinska sjukdomar, vilket gick jätte bra.. så nu är man ledig. Känns lite konstigt att inte ha något att plugga på, men skönt.
Idag ska jag åka å träna och sen jobba kväll på Hammarbygården. Efter det är jag ledig t.o.m 18 juni då jag ska sommarjobba på avd 48, kirurgen, i Karlskrona. ska bli jätte kul faktiskt.

måndag kommer Micke hem från Kosovo, han ska va hemma en vecka.....sen åker han igen o blir borta 7 veckor till.. ska bli kul att träffa honom, var ju 6 veckor sen sist. längtar efter honom. Jag har trivts mycket bra att vara själv hemma, men jag saknar ju min pojkvän...speciellt på kvällarna..hehe

Under veckan då han är hemma så ska vi bl.a. på SPA en dag, Ronneby brunn. 2 behandlingar var plus lunchbuffé...härligt. Sen på torsdag ska vi åka upp till Karlstad och festa lite med gamla vänner. Jag fyller ju år på fredag så då blire fest!!!!
På måndag morgonen åker min älskling tillbax, så då blir jag kvar i Karlstad hos mamma en vecka. Syrran tar ju studenten och min lille bror går ut 2an...hmm, tror jag, eller var det 3an... jaja, hur som helst så ska jag med på hans skolavslutning.

Nä nu ska här städas...
kram o puss

RSS 2.0