Back in karlskrona...

så, då var man hemma igen efter en tur till vackra Värmland. är lite besviken som vanligt på att jag inte hann göra allt jag ville och träffa alla jag borde o ville... Men en härlig jul vaar det iaf. alltid skönt att komma hem.
idag har jag hunnit med att skura golven i gamla lägenheten, den ska besiktas på måndag o nya ägarna tar över lgh den 2 jan... sen var jag på aktiva och styrketränade lite innan jag åkte till preem o tvättade bilen..
ikväll blir det jobb på kirurgen, 14-21.30. 
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och hinna åka till lindex o handla upp mitt presentkort innan jag börjar jobba. 


Fina Lavendel 

Kallt men ack så härligt..



En lite halv kass bild på mig o Lavendel idag på vår ute ritt.. Fruktansvärt härligt att komma ut i skogen och galoppera på fälten.. me like..

Julafton i Karlstad

Mycket trevlig julafton hemma hos familjen i Karlstad.
En tur till stallet på förmiddagen med syrran o mamma. Sen en sväng till pappa med syrran för fika och lite julmys.
på e.m och kvällen var vi hos mamma på färjestad. det var jag, mamma, syrran, gudbrand, andreas, mormor o morfar, anna och jarl från Sthlm o marianne från Los Angeles.  blev en mycket lyckad kväll med mycke skratt och gamla minnen.

Här är några få bilder från julafton....


lillebror Andreas, lillasyster Alexandra och jag med lilla Molly


Mamma förbereder julmyset


En härlig variation av julmaten....


middagen... massa julmat, snaps, julöl, bla bla bla....


mormor och morfar fastnade vid det där gamla svartvita programet med massa dvärjar som pratar konstigt... hehe


vår julgran, vår julgris och lite klappar

Så kanske ni undrar vad jag fick i julklapp... ;)
typ det vanliga och det man behöver kan jag säga då... smink, hudvård, lite böcker, soda stream och några presentkort.. jag är nöjd.

Hoppas ni alla får en härlig Juldag, själv ska jag nu bege mig till stallet och en tur med Lavendel..
och imorrn beger jag mig hem till karlskrona igen.. så fort tiden går när man är hemma, har inte hunnit med allt jag velat.. som vanligt.
Tror jag faktiskt ska fundera på nu när nästa år börjar vart och om jag ska flytta lite högre upp i landet. Karlskrona ligger så otroligt off.
 
Kram o Puss


God Jul


God jul till alla mina underbara vänner och läsare.
Hoppas ni får en fantastisk Julafton med de ni tycker om.
hoppas ni får det kuligt på mellandagarna och dess rea.
Och hoppas ni får ett himla najs 2009 =)
Puss puss puss

Å lite bilder från helgen.. lite dejt med mina barndomsvänner Jessica och Alexandra med deras killar.
    

santa baby


allt för att inte plugga

typ....
är faktiskt fruktansvärt trött på denna C-uppsats... den tar ju f*n all tid.. Om man inte sitter med det framför sig så har man det ändå i huvudet heeela tiden... När man sover, när man startar bilen, när man gör ryggövningar på gymmet, när man betalar mjölken i kassan och t.o.m. när man sitter på toa... T.o.m. nu har jag Resultatdiskussionen i tankarna...
men vad har jag då gjort ikväll för att undvika detta.

1. Promenad med Molly.
2. Bakat lussekatter 
3. tittat på VÄNNER 
4. En längre promenad med Molly
5. Pratat med Carl
6. Kokat knäck med vit choklad
7. Pratat med Mamma
8. Städat i köket efter lussekatts- och knäckbak
9. Läst hela Aftonbladet
10. Planerat morgondagen......

Så, nu ska jag fortsätta plugga.... Jippi...

Hoppas iof att det går hyffsat imorgon då vi ska träffa vår handledare för då kanske man kan bege sig hemåt till Karlstad på torsdag... Sen i morgon blir det heldag i gamla lägenheten. Susanne ska hjälpa till att städa det sista.. Hon är ju för snäll...

så,,,, vad var det jag skulle göra... hmm, tror det var något viktigt... först svara på två sms iaf... mycket viktigt... sen...hmm.. Kommer inte ihåg... jaja

puss ;)

Petter



tycker denna låten är rätt bra...

snart examen

Klarade slut-tentan.. så jäkla skönt. jag som inte pluggade ett dugg. Alla papper o grejjer är på vinden så jag chansade o klarade tentan.. jag är nöjd. Nu är det alltsp bara ett praktiskt prov, bed-side-test, kvar och c-uppsatsen o sen har jag min legetimation och brosch. =) Ska bara försöka få ett jobb med så är jag ännu nöjdare.
Denna veckan har c-uppsatsen gått fruktansvärt segt.. blä.. Inte kul när man är omotiverad och bara står o stampar på samma plats...

O jessi var ju här ju, fre-tis. Så himla roligt. Hon är bäst =). Vi hann med som planerat Kosta julmarknad och en himla rolig fest hemma hos Linda. Himla rolig fest måste jag säga (finns 2 bilder på min underbara vän sussannes blogg, www.sullans.blogg.se). Det blev utgång och Statt. Mycket lyckad kväll och sent blev det med.... På söndag gick vi en runda på julskyltningen och hade en mysig taco-kväll och måndag blev heldag i stan med shopping och lunch på PM.

Idag har jag köpt ABBA-singstar =)

RSS 2.0