Snö på våra killar

Det snöade igår... Typ första gången denna vintern... Typiskt, jag som tänkte sätta på sommardäck på bilen nu... jaja..

Var ute på F17 nu på morgonen, på minnesplatsen... det hade snöat hos pojkarna.. micke var ingen vintermänniska, "Tur" att han har det varmt och skönt i sin urna då.... Min lilla Babe..

image184
Minnesplatsen idag18 mars, kl 9.00

Annars händer det inte så mycket här nere. Håller på för fullt med den jätte roliga hemtentan om mötet i vården... NOT.. Längtar till den är klar. Är riktigt trött på vetenskapliga artiklar.
Har faktiskt sprungit lite idag med på förmiddagen, första gången på 6 månader... Jag är inte i form kan jag lova...
Nu ska jag och Molly ta en lång promenad..


Puss o Kram

jag saknar dig ...

jag saknar dig Mikael.... jag hatar att vara ensam... det är så tyst här hemma... jag saknar dig.... ensamheten är så otroligt jobbig...


Här kommer bilder från min lilla Road-trip:

image165
Det började hemma hos mig med tjej-middag... Tina var bäst på att drick alkohol.....=)

image166
Uppsala och ett besök hos världens bästa Hampus. Saknar dig så mycket vännen.....

image167
Sen kom denna underbara lilla killen Alexander med mamma Anna och hämtade mig för att ta med mig till Gävle och till familjen Gertzén..

image168
Så otroligt vacker han är...

image169
Hälsar på Pappa Markus... Tur att han vet att han har en så underbar, vacker och stark fru som Anna...
Självklart kommer Alexander bli lika vacker som de båda... eller det är han ju iof redan...

image170
Markus har en riktigt fin utsikt från sin plats... typiskt Markus att han ska ha det bästa..

image171
På Baby-sim... Det ska börjas i tid. Marinen nästa=)

image172
Dykning var inte lika kul... Tur att mamma Anna finns.

image173
Hihi, vad söta de är...

image174
Från minneshallen på FMV i sthlm.... Jobbigt.... Varför står våra killar på.....en tavla med omkomna inom flygtjänst... Det är fel.. så ska det inte vara... de ska leva här med oss....

image175
Linköping... lite party blev det där... Här är jag med underbara Maria...

image176
Håkan var också med.... som vanligt :)
Grattis förresten till Håkan på födelsedagen (lördags) Du blir bara yngre och yngre ;-)

image177
Snälla Joakim var också med...

image178
Jag hann t.o.m. hjälpa Jonas göra kanelbullar innan jag reste vidare söderut och hem till Karlskrona..



HEMMA I KARLSKRONA:

image179
11 mars 2008....... 6 månader... Fy..

image180
Röda sosor till min Ängel Mikael...

image181
Jag saknar dig min älskade Mikael... och Molly saknar sin husse...

image182
"Vårt Träd". Kommer ihåg när vi körde in i Karlskrona första gången och du sa att trädet var för oss... för att det såg ut som ett hjärta.. Tänker på det varje gång jag åker hem...

Snart är det Påsk också... Då ska jag upp till Västervik och till Mickes underbara familj.. Längtar..

6 månader o 3 dagar....

Fattar inte att det gått över 1/2 ÅR nu... Förstår inte... Och hur långt har vi kommit i bodelningen då kanske ni undrar.... ingenstans svarar jag.... Fy vad det är trist när inget händer och ännu tristare att det kostar pengar... men spelar ju ingen roll vad man gör för det händer ju inget ändå......

Nu är jag ju oxå hemma från min Road-trip... mycket kul men jag var riktigt trött när jag kom hem.. Tack till alla ni som stod ut med mig som inneboende=).

Västervik: Hos Mickes underbara familj, Pappa Thomas och Vivi. Personalfest... haha.. Vivi och Bitte är bäst på dansgolvet men Thomas är inte långt efter. briggen och Baileys som vanligt. 2 st 12 till lilla mig=)

Stockholm: Hos Emma och Victor. Träffade även Martin, Helena, Matte, Petter, mickes farmor  m.fl.. Riktigt kul det med. Fest för Emma och Maria. Tema: 1994. Svårt...man hade ju så trista kläder då... Tycker mycket om mikaels familj. Plus att jag slog Victor i Buzz=) 

Uppsala: Joanna. Älskar dig gumman. Jag varvid Hampus och tände ljus. Konstigt att vara vid hans grav. Syns ju verkligen att det ligger nån där. Lilla älskade hampus. saknar dig enormt mycket... Träffade oxå barndomsvännen Lisa =)

Gävle: Var riktigt kul att komma upp till Gävle och träffa Anna och söta Alexander. Var vi Markus och tände ljus. Han har en väldigt fin plats, vid vatten och lugn. Babysim med Alexander. Hur söt som helst.

Uppsala: Jag, Anna och Alexander åkte tillbaka till Uppsala och hade trevlig middag med Joanna. Plus mycket godis... Godis är Gott.

Stockolm: Igen. Jag, Anna och Alexander åkte dit över dagen för att bl.a besöka FMV och Minnessalen. Fortfarande inte våra killars namn på väggen... vilket var skönt. Kommer vara helt sjukt att se sin sambo på den tavlan med omkomna inom flygtjänst... Fy. Vi var också ute på Djurgården och gick långpromenad och hade picknick. Djurgården är väldigt fint. Där skulle jag lätt kunna bo.

Linköping: Älskar staden och folket men hatar att det inte finns vatten..NEJ, Stångån räknas inte!!!!!! Bakade bullar åt Håkan. Många fikan blev det. Bl.a med Håkan, Anders, Rogga, Höglander, Jocke. Very Nice. Sov hos Sara och Jonas och underbara Herman (som snart fyller 1 år=).. Träffade världens bästa Danne från Lumpen. Riktigt kul, har ju inte träffat han på massa år. han var sig lik. Hoppas vi träffas snart igen. Middag med Foken och och världens bästa Maria. Inflyttningsfest hos Håkans kusin Maria.

Västervik: Tillbaka hos Mickes familj. Mysig TV-kväll innan jag dagen därpå åkte hemåt till Karlskrona med mina små djur.

Denna helg blir riktigt lugn. Pappa och Maria är här. Pappa håller på för fullt och skruvar i köket. Min händige pojkvän var inte så händig.. men han försökte iaf... Jo då han var bra, men vi drar om lite sladdar så det blir ännu bättre...

Lovar att lägga in lite bilder från resan lite senare...

Puss Puss


I kapp

Jag klarade psykiatri-tentan... nu är jag ikapp i skolan. Det känns faktiskt mycket bra... Allt jag gör gör jag för Mikael.. o han sa alltid att jag skulle bli en bra syrra så det ska jag bli nu!!!

Nu är jag uppe i Stockholm hos Mickes syrra emma o Victor.. Är här med Mickes familj. Jätte kul tycker jag...
Imorgon (söndag) åker jag vidare till Uppsala och älskade Joanna o på måndag upp till Gävle för att spendera veckan med Anna och underbara lilla Alexander.. Sen åker jag ner mot Stockholm igen på torsdag den 6 mars.... och under helgen v.10 kommer jag vara i Linköping hos Sara, Jonas och världens sötaste Herman.... sen en sväng till Västervik igen innan jag tar med mig mina djur ner till Karlskrona måndag v.11....
så nu vet ni vart jag kommer vara=) hoppas vi ses nånstans..

Nu ska jag vinna över Victor i Buzz...igen..

puss puss

RSS 2.0