MIKAELs Namnsdag

GRATTIS min Mikael på namnsdagen....(29 sept)
Om du hade funnits nu så hade jag gjort scones och de där chokladsnittarna åt dig (som du åt upp för mig)...
och ditt favvo-te förstås.. 



Älskar dig
saknar dig

Fullt upp..

Min kallender är fullproppad med tider som ska passas, arbeten som ska göras, möten som ska hinnas, pappren som ska skickas hit och ditt och läggas här och där... Jag är stressad i min kropp!!!!!!!
Denna veckan känns för full.. skulle vilja ha lite tid till att inte göra något.. Men när jag är ledig så hänger jag mest med susanne vilket är så bra. Hon är kanon.. hihi..
Idag gick jag upp vid halv 7 för att åka ut till F17 för att fixa lite med papper, träffa Mikaels chef och besöka minnesplatsen. Är alltid skönt att åka ut till F17 men det väcker så mycket kännslor varje gång. De har gjort så fint nu på minnesplatsen med skyllten och blommorna. Tycker om att åka dit och tända ljus och lägga blommor...
Efter F17 så åkte jag och Susanne till Torsås en sväng. För att titta vart hon och Tobias bodde då han levde och vi åkte ut till hennes foderhäst och skogen. Tog en liten sväng för att leta efter svamp...utan lycka...
Sen var det dags för lite skola och S-HLR på sjukhuset...igen... känns som man är iväg på det hela tiden fast det är ju bra att reppetera.. Så om ni undrar nåt om HLR så är det nya (som varit i ett år typ men ändå) 30 kompressioner och 2 inblås....
Sen lite shopping inför mina resor. Doppresenter, födelsedagspresenter och bröllopspresenter och en klänning till mig.

Sen på kvällen hände det som händer en gång varje månad, mensvärken, HATAR DET... Har börjat fått så j*vla ont.  så det blev alvedon, varm te, godis, filt, kudde, lite TV och liggandes i fosterställning.. hatar det.. Har blivit värre nu på senaste tiden.. men det gör så otroligt ont!!!! men tror det även beror på stress, ångest, dålig mat och motion och allt kring flytten, bodelning och Mickes urnsättning..

Nu sova... Imorrn ska jag träffa min mäklare och sen blir det praktik.....


Johan Glans igen...

... tur att youtube finns.. Det räddar mina tråkiga dagar...

Johan Glans är bra


11 september

Dagen var  helt hemsk.. kunde inte sova på natten.. var så orolig och rädd för hur dagen skulle bli...
F17 - MINNESSTUND på minnesplatsen... på f.m.
Kände mig så riktigt ensam faktiskt.. Jag var ensam från Mickes familj.. i de andra familjerna var de fler. Det var jobbigt. men det var fint gjort av försvaret och ordna minnesstund.
På e.m. var jag, anna o joanna ute på olycksplatsen i RYD. Vi var där då olyckan inträffade i år tidigare (kl 15:25:19) Räddningspersonal (De som var först på olycksplatsen då olyckan inträffade) och markägaren med familj fanns på plats. De visade mig vart Mikael hade legat och hur. Det var fortfarande nersjunket i marken där han legat min Mikael. Det syntes väl att nån legat där, fast det har gått ett år!! Helt sjukt!! Jag tände lite ljus där, la blommor och la ett litet hjärta med en ängel på. De sa att micke hade legat fint och att det inte syntes att han var skadad (förutom i ansiktet) Det kändes bra att veta vart han låg. TACK RÄDDNINGSPERSONALEN för att ni visade och berättade allt för mig. Och TACK MARKÄGAREN för att hon gjort så fint med ljus och blommor.

TACK ANNA, JOANNA och lilla ALEXANDER för det underbara resan som vi gjorde nu efter olyckan. MALLORCA var kanon och bra ställe att vara på och kunna tänka på något annat än allt trist som varit nu!!!
Lägger ut bilder vid ett annat tillfälle!!

11 september... hate it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon är det 1 ÅR sedan min Mikael, Hampus, Markus och Patrik omkom i den jävla helikopterolyckan i RYD!!!
ETT JÄVLA ÅR!!!!!!!!
Fattar inte!!!!


MARKUS, (Åke), PATRIK, HAMPUS och min snygga MIKAEL
Enda kortet på de 4 underbara killarna som ........ ..... ...... usch jag kan inte ens skriva ordet... jag vet inte vad jag ska skriva men de finns inte mer............... 
(+ Åke)


Lite nere igen...

Tycker att den senaste månaden har varit bra. Har inte gråtit alls. Men nu kom allt.  Flyttade till nya lägenheten i helgen och sov första natten ensam måndag-tisadg... Kvällen var hemsk. All gråt kom!! Alla tårar som jag har haft inom mig kom. Natten var lika jobbig den.... Det känns ju bra att ha flyttat till en egen lägenhet men ändå sååå jobbigt. Sist jag packade upp flyttkartonger var med Micke och det var så kul. Vi skulle börja ett liv tillsammans i vår lägenhet. Vi hjälptes åt med att packa upp och sätta ihop och köpa nytt. Nu sitter jag här själv i en lägenhet med massa flyttkartonger och tycker bara allt är jobbigt. Vet inte vart jag ska börja. Allt är bara en stor röra. lika som mitt liv nu. har precis börjat praktiken på medicin, sista terminen på utbildningen... Har väl lite panik inför den samt vart jag ska få jobb sen. Tycker även det är jobbigt att jag inte kommit igång med träningen och har panik för att jag ska sitta här i lägenheten ensam. Vill inte vara ensam. Tycker också det är jobbigt att jag inte kan ge mina djur den tiden jag vill eftersom det är så mycket med allt!!!!!!

Sen är det ju snart 11 september med. Det är väl något jag inte ser fram emot alls. Vill inte!! fattar inte att det har gått ett år! Hatar 11 september så mycket. Varför skulle Micke inte få leva mer? Varför kan han inte vara här och hålla om mig och få mig skratta??? Har lite panik för att jag ska glömma bort honom? Tänk om jag glömmer bort Mikael..... Tänk om 50 år när jag sitter med mina barnbarn (om jag får några) de kommer inte bry sig om vem Mikael var. jag kommer säga att min Mikael dog i en helikopterolycka och de kommer inte bry sig eftersom de inte vet vem det är!!!!!!! Vill inte!!!!! Känns helt jobbigt att jag tänker så. men jag vill inte glömma Mikael. Mikael var min älskling och en bra människa nu när jag pratar om honom med andra tycker väl de bara att det är ett namn!!!!! Försöker beskriva honom i min dagbok varje dag så jag inte ska glömma honom... Jag älskar honom så mycket.. förlåt.. älskade måste det väl stå nu.

Är jag en tragisk människa? Folk tycker att jag pratar för mycket om Mikael. Nya människor jag möter tror att vi är ett par nu och frågar. Då säger jag 'nej, min sambo dog för ett år sedan'.
Jag är tragisk!!!!!

11 september. vad ska hända då? Minnesstund på F17 och sen vad????? Man blir bara mer ledsen när man tänker på det..... Kommer vi ha minnestund för killaran om 10 år också eller är de glömda då? Finns inte Mikes skämt kvar? Hampus skratt? Markus godhet? och Patriks klokhet kvar? Kommer de vara glömda då???? Kommer man tala om 4 killar som omkom i en helikopterövning men man minns inte deras namn???????????????????

jag kan inte riktigt koncentrera mig på nått nu... Sorgen efter olyckan börjar komma tillbaka och jag vet inte hur jag ska komma ifrån det. Känns som jag inte kommer klara praktiken. 320 timmar det går inte.. inte när jag mår dåligt....

Fast jag har folk omkring mig så känner jag mig bara så ensam, orolig, stressad och har ångeste för allt. Gamla lägenheten, nya lägenheten, skolan, praktiken, jobb, 11 september, bodelning, urnsättning osv.......

'De Gud älskar dör unga'

En låt för killarna....


snart har det gått ett år......


RSS 2.0