Jobbig kväll...

Riktigt jobbig kväll... saknar Mikael så mycket.. Känner bara att det är så tomt i lägenheten. Tycker ämnet i skolan är så jobbigt. Det går verkligen inte att koncentrera sig på ämnet.. Skallskador, brännskador, katastrofplan, olyckor... Det är så jobbigt. känns som jag inte kommer klara tentan eftersom det inte går att plugga..
Sen ser jag på "Ondskan".. Såg den med Mikael för inte så länge sedan.. Eller det är det väl eftersom inte Mikael har funnits på snart 9 månader.. FAN!!!

image251
♥ Mikael Hök ♥
24 jan 1978 - 11 sept 2007

Tankar

Plugg, plugg, plugg ... borde jag just nu göra... Akutsjukvård-tenta på onsdag... sen är denna termin slut.. Tycker detta ämne är jätte kul,,,, vill tycka det är jätte kul... men mycket är rätt jobbigt.. Kan knappt läsa de första meningarna om skallskador i boken.. Blir bara ledsen o tänker på olyckan o Micke..

Satt faktiskt och funderade lite ikväll på hur dagen hade varit om Micke levt..
Mickes klockan ringer 06.10... han trycker på snooze typ 5 gånger innan han går upp... vilket är jätte jobbigt.. Sen tänder han lampan i taket på max så att jag också måste vakna.. han går och duschar.. Kommer tillbaka till sovrummet och frågar vart jag lagt hans... klocka... mobil... Ipod eller nått annat som förståss jag inte rört..  han äter en jordgubbsyoghurt o käkar 2 mackor o dricker antagligen oboy... han kommer in i sovrummet igen o tänder lampan på max (jag hade förståss släckt den sedan förra gången han tänt den) Hejdåpuss innan han åker till jobbet 06.57... Jag hade sovit en timma till innan jag går ut med Molly.. jag går till skolan eftersom Micke skulle ha tagit bilen.. När jag går hem från skolan är kl vid lunchtid o jag ringer Micke eller han ringer mig som vi brukade göra.. Micke säger att han vill ha typ köttbullar o mos... så jag måste stanna vid Willys o handla.. på eftermiddagen hade jag antagligen pluggat, vart ute med Molly och städat lite i hallen.. eftersom jag antar att vi skulle hålla på med renovering av hallen just nu... och Micke var världens bästa på att plocka fram saker och stöka ner... Typ borra o sen inte dammsuga.. Det var min uppgift.. hehe.. Micke hade ringt vid 16.05 och sagt "Nu åker jag ut genom vakten, är hemma om 23 minuter och jag är hungrig"... jag hade börjat med maten... Micke kommer hem o slår på datorn för att sälja eller köpa spelare på Hattrick.. vi hade ätit i soffan.. Micke sover en stund.. han brukade göra det efter maten.. kl 19.00, efter att Micke druckit en proteindrink, hade vi åkt iväg till S.A.T.S för att styrketräna eller Rosenholm för att springa eller som Micke sa "Fettgå".. Sen hade vi avslutet kvällen med nån film Micke laddat ner.. Kl 23 är det släckt och vi somnar.. På Mickes sida av sängen...

Men så är det ju inte... Micke finns inte och jag sitter här själv i lägenheten.. Har inte lagat riktig mat sedan den 10 september och hallen renoveras inte av nån.. Den är lika ful som den var när vi flyttade hit.. Hattrik finns inte ens med i historiespalten på sidor man har varit inne på... Ingen Micke-väckarklocka ringer på morgonen... Bara min.. och den låter "You die when you young, you die when you yoooouuung...." (Shooreline).. jag kan ta bilen till skolan eftersom ingen annan kör den.. jag äter inte mat på speciella tider som vi gjorde och jag går inte längre och tränar på S.A.T.S... Proteinplulver-burkarna står i köket orörda o dammiga... Ingen äter av dem.. 
Ingenting är som det har varit...  

Här är lite bilder från min mobil:

LINKÖPING:

image241
Jonas dotter Mathilda med Molly

image242
Jonas med lille sonen Herrman

image243
Lilla Herrman... Åhh han är sååååå söt..

F17, KALLINGE:

image244
Underbara Alexander på flottiljensdag.. Med flygdräkt och allt..

KARLSKRONA:

image245
"Hjärt-trädet"

image246
Molly simmar

image247
hihi

image248
Karlskrona är fint.. Kvällspromenad med Molly på Långö..

image249
Jag älskar Karlskrona

Minnesplatsen på F17

I förrgår på vår årsdag så åkte jag såklart ut till F17 och minnesplatsen för att tända ljus o ge min älskling lite blommor. Känns så konstigt när det är speciella dagar och inte micke är med. Tror att vi hade gått ut och käkat på 2 rum o kök i Karlskrona som vi gjort de andra två gångerna vi firat vår dag..
Här är lite bilder från platsen:

image220
Patriks sambo Joanna o Markus fru Anna på minnesplatsen när vi var där förra veckan. Bänken är ny på platsen så nu kan man sitta där en stund hos killarna. Kommer bli jätte fint sen när det är klart.

image221
Tänt ljus o lagt blommor på mikaels plats.. Tre röda rosor fick min prins.. Molly var med som vanligt.. hon blir så lugn när vi är på minnesplatsen. Undra om hon förstår... Eller hon borde väl iaf märka att matte är ledsen när vi är där..


Alla killarna har en varsin "plats" men en varsin blomma och en liten dekoration... Micke har en rosa fjäril (vet inte varför men tyckte den var söt), Markus och Patrik har en varsin dragaofly och Hampus har en blå fjäril...

image222
MIKAEL

image223
MARKUS

image224
PATRIK

image225
HAMPUS

Sen fick jag för mig att ta lite söta bilder på växter så här är dem:
(Klicka på dem för större storlek)
   
   

Och här är min underbara Molly:
(Hon har tagit sitt första dopp... sååå söt..)
image236

   


Vår Årsdag

Angelica o Mikael 3 år

image219


Om det är nån som har bilder på mig och mikael... kan inte ni maila de till mig då..
[email protected]
Det vore jätte gulligt


Hej Lottis

Jag tror inte att du är så ledsen som du skriver. Du begär pengar för hyran när du får 20.000.- i månaden extra för hyran. Du vill att Micke skall begravas där du är NU, men du din egoist tänker inte på HANS familj som bryr sig om honom. Du fladdra till USA mm hur har du råd? Ja just de´kräva pengar från Mickes familk! DET kallar jag för "KÄRLEK"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Detta inlägg fick jag idag av en Lottis ([email protected])

Här är mitt svar till detta "underbara inlägg":

Såklart jag är ledsen! Vad tror ni? Jag har förlorat den jag älskar mest, min sambo, som jag ville dela mitt liv med. Man kan inte jämföra sorg. Alla är ledsna på sitt sätt, så är det bara...och vem är du är min fråga till dig? vet du ens vad det handlar om?
Du skriver att jag får ut 20.000 kr extra i hyra varje månad? Det får jag inte! Det enda jag får är csn (studiebidrag) på ca 7300 kr.. Det är den enda inkomst jag har. Vart skulle jag ha fått pengar ifrån annars? Sen betalar jag hyran själv på 3500 kr och har gjort det några månader nu. Det som dras från dödsboet är amortering och ränta. Jag kommer ta över det sen när lägenheten står på mig. Det är juridiskt korrekt att dödsboet betalar det fram till bytesdagen. Jag har fått godkännande av HSB o banken på att ta över lägenheten. Det är bara mickes mammas godkännande jag väntar på. Har redan fått det från Mickes underbara far. ju längre tid det går desto mer pengar dras från dödsboet... det är inget jag kan göra åt det!

jag träffade Mikael under 2004 och sen när vi blev ett par besökte vi Västervik ofta, påsk, jul, midsommar och andra lov. Vi var där så ofta vi kunde. där var ju där familjen med alla syskon samlades... I Västervik. Det var ju där han hade alla sina vänner.
jag vill inte att Micke ska begravas där jag är nu! Vem har sagt det. jag o Micke bodde i Karlskrona där jag bor fortfarande. Jag vill absolut inte att Micke ska begravas där. Han och jag har disskuterat detta vid ett tillfälle och då sa han Västervik där han är född och där han har sin familj. Han ville även gifta sig där. Vi var t.o.m o tittade på kyrkan.

USA? Jag har då inte varit i USA något. Eller jo, med min familj julen 1991.
Min kompis Katten (Katrin) kom nyss hem från USA om det var det du tänkte på?

Kräver jag Mickes familj på pengar? Nej det gör jag verkligen inte! Det är inte juridiskt korrekt och jag skulle aldrig drömma om att göra det? Vilka pengar skulle det då handla om?

Jag förstår inte hur DU bara kan skriva så här! Du kan ju inte veta vad du pratar om?

Jag har god kontakt med mickes far och han syskon.. Besöker dem så ofta jag kan.

Förstår verkligen inte varför du skriver som du gör. du verkar varken känna mig eller mikael...


Karlstad

En vecka i Karstad med djuren för att hälsa på familjen. Kom tillbaka till karlskrona i onsdags.
Har varit riktigt bra hemma i Värmland. Har fått träffa jessi...fick faktiskt med henne ut till stallet så hon fick rida. riktigt kul =). Sen träffade jag Katten som jag inte har sett sen julen 06/07. Nyss hemkommen från USA. Jätte kul. Annars har jag mest bara tagit det väldigt lugnt. Umgåtts med familjen, ridit, solat....
Nu är jag iaf tillbaka i vackra Karlskrona. Har börjat med nya temat i skolan, Akutmedicin. Jätte intressant faktiskt... men verkar vara riktigt mycket. plus mycket av det vi läser om olyckor o trauman får mig att tänka på olyckan med Mikael.

Här är lite bilder från denna resa:

image214
Molly från utsiktplatsen hemma i Karlskrona

image208
Nu har våren kommit... Picnic med några i klassen på stumholmen..

image206
Började med att jag gjorde ett stopp i Västervik för att hälsa på Vivi o Thomas
och lägga blommor hos min Mikael.

image207
Påskkycklingarna från i påskas satt kvar i Mickes fönster... Här inne finns han i sin urna... varför kan han inte få komma till ro snart? o få en fin plats dit vi kan gå o göra fint för honom!!!!!!

image209
Molly i stallet... Hon har fått en beundrare..

image210
Mamma rider o Molly vill såklart vara med =)

image211
Jag o Lavendel

image212
Ute på fälten.. Så himla härligt.

image213
Jessika på Lavendel.. Var riktigt kul. Hon har aldrig ridit men hon var jätte duktig.


image215
Lillebror Andreas o Molly på promenad ute på I2.

image216
Åh så söta...

image217
Jag och min underbara lilla Molly

image218
Hemma i Karlskrona igen... jag o Molly är ute på långpromenad på Rosenholm.

SLUT.
Bilder från Indien är på väg... är ju så många..


RSS 2.0