choklad

Idag bjöd jag min underbara avdelning på mmmm...marabou choklad.. 4 stora choklad kakor och alla blev uppätna =) Härligt.. Ok kväll på jobbet fast lite psykiskt jobbigt.. tycker det är jobbigt med tjatiga människor!!!
Efter jobbet blev det slöa i soffan till sex & the city och lite telefonprat med min norrlänske vän Per... lika trevlig som alltid.
Imorrn blir det jobb igen 7-15,  sen nån form av träning innan Sailet med syster sysanne, Johan + syrra... Trevligt.. mmm beer..

CDON.com

Beställde lite musik igår från CDON.com. 680kr blev det. Men nån gång får man väl unna sig med lite roligt. Har ju faktiskt tagit på mig en natt extra på jobbet så jag är värd lite skivor.

Dessa blev det:

Queen - The Platium Collection (The greatest hits I, II & III)
Dufft - Rockferry
Johnny Cash - The Essential Johnny Cash
Chris Isaak - Wicked Game - Best of
Takida - Bury The Lies
Chris Isaak - Best Of
Takida - Make You Breathe
Dire Straits - Brother In Arms
Sunrise Avenue - On The Way To Wonderland

Så nu slipper jag lyssna på musiken via youtube.. =)

Nu ska jag snart fixa iordning mig för en kväll på jobbet...


Jag älskar denna låt..


Saknar mina älsklingar

Så nu håller min lediga dag på att ta slut. Ligger i soffan och ser Sex & the City.
Hände väl inge speciellt idag. Lunchade som sagt med Johan+syster och Susanne på nya Thai-stället. sa upp min garageplats.. promenad på trossö, handlade på maxi och köre ut till Fäjö en sväng. Fått höra av en vän att det skulle vara fint där och det var det faktiskt. Ska fixa min Sjösala-cykelså man kan ta en cykeltur dit någon gång.

Ingen packning idag.. har börjat tröttna på att flyttpacka. Men har iaf fixat ihop lite folk som ska hjälpa mig bära lådor..

Saknar mina små älsklingar sååååå mycket. Musse och Molly.. Nu har de varit ifrån mig för länge. Ska upp snart till Karlstad och hämta ner dem. Ska bli sååå kul att se dem igen.. Här är en liten bild på dem:


ledig idag

Skönt!!
I helgen jobbade jag och när jag inte jobbade packade jag... så det var en rätt trist helg. I måndags efter jobbet skulle Håkan flyga turister i helikopter på Dragsö så då var jag där med lite picknick till honom. Igår efter jobbet kom Thomas och Vivi på besök för lite fika. De var på väg hem från semester i Skåne. Pä kvällen var jag på Rosenholm och gick 6,5 km och blev nästan uppäten av mygg... Jag hatar mygg. Kliar överallt ju. Ska nog börja på att hålla mig inne efter kl 19.

Var riktigt trött igår när jag kom hem från jobbet... så det ska bli sååå skönt att vara ledig idag. Promenad och sen lunch på stan med Johan o Susanne. En tur till mio också ska jag nog hinna med. Är ju utförsäljning nu på allt på Mio i Listerby.

Tårar..

..Bara jobbig kväll.. jag kan inte sluta gråta..

Hurra för mig...

... för idag 24 juli har jag namnsdag=)
mitt mellannamn:

KRISTINA

Hurra för mig..

Ingen dator..

Vår dator är paj =( Så nu kan jag inte lägga ut mina alla bilder jag tänkt som jag tagit från västervik, köpenhamn o linköping. Den fungerar men vägrar gå in på internet och är helt seg o kass.. Men den är väl rätt välanvänd och en dator håller väl inte för evigt. Ska väl lämna in den så småningom men har ju inte så mycket pengar nu.  Använder en gamla dator nu.. men den är ju också på sina sista dagar...

Jobbat idag och jobbar hela veckan o helgen...
Och när jag inte jobbar så packar ag just nu... För jag har fått tag på en egen Lägenhet så jag ska flytta.. Känns inte jätte bra eftersom jag trivs i den jag har så himla mycket men det är så mycket tjaft så jag orkar inte med det något mer. Det är jätte synd att det är så men.. Hoppas jag slipper det efter jag flyttat.
Är rätt svårt att packa faktiskt. Allt som är Mikaels har jag lagt upp på vinden nu så jag bara har mitt i Lägenheten. Då är det lite enklare att sorters. Försöker faktiskt slänga så mycket som möjligt av det jag har. Men det är svårt. men man kan ju inte ha kvar allt. Vill flytta dit med så lite som möjligt typ.
Är väldigt jobbigt men lite roligt att gå igenom Mikaels saker.. Han har ju så mycket skräp!! Gud vad vi människor samlar på oss saker.. Varför?? hehe helt sjukt vad man sparar.. 

Nu ska jag sortera lita av mina kläder så syrran kan få lite..
Förresten så fylle hon 19 år den 11 juli. Grattis igen =)


  

panikkänsla

Det gör så ont när man får det... det trycker över bröstkorgen o under några sekunder blir det jobbigt att andas.. känns som jätte långa sekunder.. jag hade det ibland efter olyckan o nu har de kommit tillbaka.. Jag får panik.. Saknar Mikael så jag vet inte vad jag ska göra längre.. Är så mycket som händer i mitt liv nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Frågan som jag ställer hela tiden är: Gör jag rätt? Jobb? Skola? Flytt? Allt!!!!! Jag vet ju att Mikael aldrig kommer komma tillbaka men allt kretsar kring han ändå!! Allt!!
Jag känner lite panik inför 11 september också... tänk, då har det gått 1 år! ETT ÅR!!!! Mikael ska ju vara hemma ju...


Nu har jag haft lite "semester".. Västervik o visfestivalen o Lars Winnerbäck med min familj o Mikaels familj... Sen Köpenhamn med min familj. Tivoli o Kopenhagen Zoo.. O nu befinner jag mig på nedervåningen hemma hos Jonas o Sara i deras nya hus i Linköping. Var hos Mickes bror Martin tors-fre i deras nya lägenhet mitt i Linköping.. Så fin!! Jag vill ju med flytta hit nån gång framöver.. Blir ju både närmare hem till Karlstad o närmare Västervik o såklart till alla underbara vänner i Linköping... Imorgon åker jag hem till min tomma lägenhet i Karlskrona för 4 intensiva veckor på jobbet innan skolan börjar igen...

jobba natt

Nu är jag på jobbet.. jobbar natt.. 20.45-07.15...
helt ok. Finns något att göra nästan hela tiden men nu satten jag mig ner en stund.. Har även hunnit äta av den goda chokladtårtan vi fått av en patient. Vår avdelning var också med i 'dagens ros' i BLT idag.. Vi är så snälla här. Kul att jobba med människor tycker jag.. Efter denna natt är jag lååång ledig.. i 11 dagar... (om jag inte ska jobba en natt nästa vecka).. Familjen är här nere så det blir en tur till Västervik över helgen till mickes far och alla syskonen. En tur till kapellet såklart.. o Visfestivalen med.. Sen blir det Köpenhamn några dagar med mamma, Gudbrand o Andreas.. och ledigheten avslutas med en tur till Linköping för att hälsa på Jonas, sara o lille Herman.. och se på deras nya hus.. Härligt. bad o grillning väntar det..

Nä nu ska jag gå runt o ta blodsocker på mina patienter..
Hoppas ni sover gott..
puss

Så himla trött

Jag har inte sovit mycket de senaste nätterna. är alltid massa saker att göra efter jobbet. I torsdags umgicks jag med Susanne och Johan och sen på kvällen mötte vi upp 2 av Mikaels jobbarkompisar på fox. Sen blev det väl några timmars sömn innan man skulle upp o jpbba igen. Igår efter jobbet fick jag dumt brev igen så det tog väl upp hela eftermiddagen, kvällen och halva natten. Så 2 timmars sömn blev det inatt innan jobbet. Så idag efter jobbet har jag bara sovit och försökt fått iordning på lite pappren och sånt. Hade några timmars kuligheter igår iaf. Var på 'Sex & the City'-filmen med Joanna. Mycket BRA film. Älskar den serien och filmen var fantastisk!! Allt var bra. Kärleken, kläderna, tjejerna, allt!!! Man kanske skulle ta och flytta till Manhattan.. Det hade varit coolt.

Såg också att 'Mamma Mia'-filmen går på bio nu.. Jag och Mikael såg ju lite av inspelningen och vi sa att vi skulle se den så fort det var premiär... Usch kommer bara bli jobbigt om jag ser den. Det var ju på den ön och den starnden vi var på.. Skopelos i den grekiska ö-världen...

Nu sova innan min hjärna spricker.. Längtar tills den dagen då jag är ledig och bara kan vara....



På modesidan www.asos.com kan man klicka sig fram till liknande kläder som tjejerna har i serien/filmen.. Har inte beställt några kläder därifrån men är väldigt sugen på att göra det. Ska jobba lite extrapass nu så jag kanske kan använda lite från de pengarna till att köpa mig en klänning..


saknar mikael

jag saknar mikael så mycket.
nu har det snart gått 10 månader sedan olyckan.
det gör så ont.

Nu kommer solen

Äntligen kommer solen o värmen igen.. men egentligen spelar det ju ingen roll för mig jag bara jobbar ändå.. Nu har jag nio pass irad.. Allt avslutas med en natt.. Tycker att jag gör inget annat än att jobba.. Men halva v.28 och nästan hela vecka 29 är jag ledig =) Då blir det Köpenhamn med familjen, västervik och visfestivalen och sen Linköping o inflyttningsfest hos Jonas o Sara!!

Har lite panik nu för vad som ska hända om ett halvår när jag är klar sjuksköterska. Har bestämt en sak iaf och det är att jag ska bo kvar här nere nåt år till eller så för att få lite mer 'erfarenhet' som syrra innan jag flyttar nån annan stans.. plus att jag känner till detta sjukhuset bra nu och arbetskollegorna.. Så långt har jag kommit iaf i min planering. Däremot så är jag nervös för att få det ansvaret och allt. Och jag vet inte  riktigt vilken avdelning som man skulle vilja satsa på... Kirurgen verkar ju iaf roligare än medicin... Men sen tycker jag akuten är lite roligare än det med... hmm... allt löser väl sig så småningom..

Pratade med en patient idag som jag tyckte var en mycket klok gammal dam. Hon var först en sån där som man avskyr.. En sån som klagar på allt, att Lokan är för ljummen eller att kläderna är fel framlagt typ...Men sen när jag satte mig o pratade med henne så förändrades min syn.. Hon berättade att livet går ut på att vara stark i sig själv och skaffa erfarenheter, bland annat ofrivilliga erfarenheter. Hon berättade om den gången hennes man dog och vilka erfarenheter hon fick med sig i samband med hans död. Inte bara dödsorsaken utan allt runt omkring som måste göras. Hon sa också att hennes tid inte var slut ännu, hon hade mer ofrivilliga erfarenheter att ta till sig innan hennes tid var kommen. Mycket underlig dam.....

Nu är jag trööööt. Har jobbat kväll!! och om 7 timmar ska jag vara på jobbet igen.. dags att sova...

Saknar Mikael... otroligt mycket! Väldigt väldigt mycke.. är så mycket jag vill berätta för honom ju.. Eller så vet han väl redan..

RSS 2.0