Våffeldagen

Våffeldagen men inga våfflor för mig :( Blev en räksallad till lunch och en räkmacka till kvällsmat ist...
Ist har jag bara packat och packat och burit upp på vinden och möblerat om på vinden och packat mer. Har även suttit i telefonköer till radiotjänst och Bredband2. Kul med bredband2 att de har gjort fel så att jag under 6 månaders tid betalt dubbelhyra.. men jag ska få tillbaka och det känns lite kul =)
jag behövde ju komma ut med idag eftersom det har varit såååå underbart väder.. Men tiden gick och packandet tog all tid och till slut blev kl 17.00. Så det blev en löptur på Rosenholm iaf. Skönt.
Nu ska jag bära upp lite sopsäckar på vinden med kuddar, filtar, handdukar och sånt innan sova. Imorgon är det kardiologikursen, sen träning (måste säga till att jag även där betalt för mycket) sen kommer KATTEN =)

1 gemensam nämnare:

  
   

Kan ni hitta en gemensam nämnare???

neeeeej

......13 flyttkartonger finns nu på vinden med mina saker och det är mer i lägenheten som ska upp!!! det är 6 trappor upp utan hiss så det är jobbigt!!!
Upptäckte precis att mitt fodral med euro och mitt pass har jag av okänd anledning packat ner.....i en av de 13 flyttkartongerna som är omärkta.. Alltså mitt pass kan finnas vart som helst.. Jätte kul!!!! NOT!! Nu har jag att göra iaf, vilken tur.. jag som var så rastlös.. :(

däckbyte

Jag flyttar ju upp till sthlm den 4e... och vill ju inte ta upp all plats i bilen med sommardäck!!! det tar ju upp typ all plats. Kan man byta till sommardäck den 3e april?????

Det står ju att man MÅSTE ha vinterdäck t.o.m 31 mars alltså borde man kunna byta? Här nere i karlskrona är det ju vår och har varit det länge men som jag förstår är det fortfarande snö i Stockholm. Stämmer det?

Nån som har lust att hjälpa mig byta däck nästa fredag? den 3e?


"Halv åtta hos mig" & "House"

Har tagit en paus från packandet..
Blev en löprunda på Rosenholm, 3km, såå skönt. Älskar att springa i skogen helt själv och lyssna på Metallica. Det är såå avslappnande! Sen blev det tv. Har börjat titta på tv4as matlagningsprogram "Halv åtta hos mig", det är faktiskt rätt så roligt så det rekomenderar jag varmt!
Eftresom det programmet slutar 20.00 och mitt absoluta favvo-program "House" börjar kl 21.00 så är det alltså 1 timma däremellan (smart uträknat av mig). Jag orkade såklart inte resa mig upp från min underbara soffa så jag satt kvar och sappade lite bland kanalerna och hamnade på kanal 5! "Den rätte för Rosing". Herreguuuud vilket dåligt program!! Vad pinsamt! Stackars tjej. Hur kan hon ställa upp på nått sånt. Son jag förstår så går det ut på att hon ska hitta en man, en man som hon ska dela sitt liv med. En Man alltså. Hon är 35 år och kvar i tävlingen är två 20åriga killar. Ok, hon ska alltså hitta en man... Lycka till säger jag bara!!!

Nu tillbaka till "House". Det är en riktig man!!

 

packa, städa, P3

usch, vad råkigt det är att packa, Tur att man kan lyssna på christer i P3 samtidigt..och skönt att jag inte behöver packa allt då jag ska hyra ut lägenheten i 2a hand... men det är jobbigt ändå för allt (utom möblerna) måste få plats på vinden....och det är typ fullt nu.. Att packa in saker där påminner lite som TETRIS, förutom att det längst ner inte försvinner...


Ronneby Brunn

Åhhhhh, vilken underbar dag jag har haft..
hade lite spar-pengar jag sparat ihop för att unna mig nåt mysigt innan jag flyttar och idag spenderade jag hela tusenlappen på spa.
Så här var min dag:

8.30 - vaknade och satt en stund på balkongen och drack god ingefärste

9.00 - Gjorde mig iordning och hörde att nån var i lägenheten. Lite läskigt då jag vet att mina djur är i karlstad. Gick ut i köket och där satt en liten hon-katt och jamade. Såg precis ut som Musse fast hon hade en svart prick på nosen och var rätt så tjock. Hon hade klättrat på för katttrappan till min balkong och tagit sig in. Bjöd henne på lite av musses mat innan jag bar ut henne. Märkligt att hon kom, kanske letar efter Musse. Saknar Musse.

9.30 - Mot Ronneby Brunn

10.00 - Framme. Lite bad i poolen och ångbastu.

11.00 - Helkroppsmassage. heeelt underbart. Älskar att bli masserad.

12.00 - satt på balkongen i poolhuset och läste Feminina och bara VA!

13.00 - Floating i 45 min. Har aldrig testat det förut så jag var tvungen. Rekomenderar det inte jätte mycket. Känns lite läskigt att ligga i en tank och flyta runt. Kunde inte riktigt slappna av. Men det var kul att ha provat det.

14.00 - Kaffepaus och lite läsning av ett annat nr av Feminina.

14.30 - Bubbelbad i poolhuset och lite simmning i poolen.

15.30 - 15 minuter solning

16.00 - En kort löprunda i Brunnsparken. Underbart väder och fin park.

16.30 - Lämnar Ronneby Brunn och Ronneby

17.00 - En tur på stan. Letar efter en snygg data-väska till min mini-dator...

18.00 - Home sweet home

20.00 - Fika hos Susanne och Johan.

21.30 - Skriver blogg

22.30 - Kommer antagligen sova efter denna dag. Har ju inte varit en jobbig dag precis men man är ju helt slut..


mobilt bredband

sitter i bilen på väg hem från en långdag-roadtripp. Glasriket med bl.a kosta, Sea och skruf glasbruk hann vi med. Sedan bkev det en tur till öland och Borgholm och lite fika på ett mysigt café och därefter kalmar och såklart Sushi restauranden Kama.. mmmm, såååå gott, en 12 bitars. grejt=) köpte inte så mycket idag ändå. ett underställ från Kraft för 99kr på Kosta outlet.. På stadium koster detsamma 299kr.. Mycket stor skillnad. Kosta Outlet är bra.
Nu sitter jag med min minidator o mitt mobila bredband i bilen hem o det funkar skit-bra!! Bra Kök!! Dator från LG och mobiltbredband från telia!!!!

puss puss

helt plötsligt i karlstad + ny dator

Så, då var man i Karlstad lite halvspontant. Behövde åka upp med djuren (då de inte kan börja bo med mig i sthlm) och massa kläder jag ska skänka till syrran. skönt att rensa lite i garderoben.
idag skulle jag köpa mobilt bredband då jag sagt upp mitt bredband hemma. Kostade ca 250kr /månaden och nu betalar jag 350kr i månaden så det var ju bra.... men för 350kr /månaden med mobilt bredband så fick man med en dator... så jag slog till. så nu håller jag på att installera en ytte-pytte-liten dator, LG Notebook. En liten dator som är rosa.. söt, och man kan ha den i handväskan. perfekt =)

varför är jag såå trött hela tiden??

..jag tror det beror min 'oregelbundenhet' just nu. Timanställd genom resursen o blir inringd var och varannan dag. Inget kan man planera för när man väl gör det så ringer de och säger "hej, det var från resursteamet, kan du komma in och jobba NU" och så gör man det.. ska bli skönt när jag börjar på Karolinska o få iordning på mitt liv. När jag är ledig så ser min dag ut såhär.

8.00 Klockan ringer.. snoozar
8.30 ..snoozar..
9.00 ..snoozar.. (hatar den ringsignalen)
9.20 ..går upp och går ut med hunden
10.00 Hemma igen. äter nt jag har i frysen el kylen till frukost e Ben&Jerry-glass
10.30 vilar lite i soffan...
11.30 hade visst somnat så jag går upp, tar min väska och åker till S.A.T.S  tränar en timme och halvsover i bastun i 20 min.
13.00 Kommer hem o då har posten kommit. Kollar den innan jag lägger mig i soffan o vilar..
13.30 ..somnar..
15.30.. har sovit ett tag o är jätte hungrig. Tar en macka el nått samtidigt som jag går ut med molly
16.30 Hemma igen och städar och sorterar bland grejjer, papper o sånt som jag inte behöver ha.. 
18.00 Kvällsmat: yoghurt o müsli.
19.00 vilar i soffan fram till sova..

Hemska dagar va?!?! och jag är trött hela tiden. Måste typ vila mellan varje grejj jag gör.

 

Sushi

Favoriträtt = Sushi

men...
det finns bara 1 sushi-restaurang i hela Blekinge o jag är trött på att äta den ok men halvkassa sushin man kan köpa på Maxi. Så jag och Carl bestämmde oss för att köra till Karlshamn och äte sushi i fredags (har gjort den turen förut dit men då höll de på att renovera el nåt så det var stängt) Så vi satte oss i bilen och köprde till karlshamn vilket tar ungefär en timma från Karlskrona. Vi stannade längst vägen och tittade på lite olika naturreservat för att inte bara åka till karlshamn och äta Sushi..
jag hade verkligen sett fram emot att äta sushi hela dagen och vi var jätte hungriga när vi kom fram...... MEN... det var tillfälligt stängt just den fredagen... Besvikelsen var total. Jag tror vi stog utanför restaurangen 10-15 minuter och typ hoppades de skulle öppna för oss.... jaja, vi var sååå sugna på sushi så vi åkte tillbaka till Karlskrona och Maxi men ist för att köpa de klara 8-bitarna så köpte vi sushi-ris, sushi-noir, lax, soja, räkor, wasabi, inlagd ingerfära, pinnar, bambumatta, avokado, crabsticks och gurka.  Har aldrig förut gjort egen sushi men det var ju hur lätt som helst. REKOMENDERAS, blev sååå gott. ca 60 bitar fick vi ihop. Så ist för att sitta på restaurand så blev det sushitillverkning, vin och filmen Dum, Dummare.

Här är resultatet:



  

Räckte till dagen efter då Susanne och Johan kom på middag. Då blev det Sushi till förätt tillsammans med en hallondrink och till middagen blev det Fondue och rödvin och till efterrätt blev det Fia med Shot (Min examenspresent från Magnus Reimhagen). Perfekt Lördagskväll innan utgång på Statt.

 


 


RSS 2.0