Tosia Bonnadagarna

F*a vad jag är trött och klockan ä bara 21... men jag kan faktiskt skylla på att jag jobbade natt inatt (mellan fredag och lördag) 10,5 timmar... Rätt ok att jobba natt faktiskt. Behagligt tempo, inge spring och lugnt på avdelningen. Var faktiskt inte så många patienter på avdeliningen nu och bara en inskrivning under natten. Mina arbetsuppgifter var inte svåra... Svara på ringningar, hjälpa patienter till och från toan, ta blodtryck och blodsocker och lite andra småsysslor.... Så jag hade tid för att sitta i soffan med min bok "Ett tal till min systers bröllop" och dricka varm choklad..hehe.. Men jag var sååååå trött imorse när jag kom hem. Jag sov hela förmiddagen, kl 11.30 vaknade jag och 11.45 var jag på S.A.T.S och cyklade 45 min...
Efter mitt duktiga pass drack jag en supergod Smoothie gjord på banan, passionsfrukt, mango, blåbär, apelsinjuice och linfrön.. mmm. Jag älskar att göra smoothiesar=) och även att dricka dem förstås..

Sen bar det av mot Ronneby med Karin för att uppleva den omtalade marknaden - Tosia Bonnadagsmarknaden.... Vilket jag upplevde som vilken marknad som helst... men men det ä väl kul för ronnebyborna med nått skojsigt... De har ju faktiskt typ bara Vero Moda, Dressman, Lindex och Ica... Stackarna!!
Det blev en hamburgare till lunch så vi skulle orka med den "STOOOORA" marknaden...
Mina inköp blev: 2 st mörkröda ljuslyktor, 1 par stora solglasögon, lite kryddor, 1 skärp, 2 par strumpor  och så klart lite marknadsgodis... inte lika mycket som förra gången (tur var väl det).. Karin gjorde värsta kapet och köpte foppa tofflor för 20 kr... De kostade egentligen 200 kr men när vi gick förbi sa de "de första två som kommer får köpa skorna för 20 spänn....." Själv är de skorna ingen för mig...För stora och för breda.

Jaha, nu ska jag se lite på The Bachelor på 3an sen måste jag sova,,,, börjar ju 7.00..
Åhh nu är det bara 10 dagar kvar till min underbara, vackra, snälla, snygga pojkvän kommer hem..... Undra hur det kommer gå,,,, jag har ju vant mig att va själv!! Men nu längtar jag såååå mycket efter Micke♥

Natti Natti


ps fan varför köpte jag inte den där söta träkatten för 69 kr!!!!!


LEDIG

Japp det var precis vad jag var idag... men imorrn jobbar jag igen, fast natt... så då är jag ju typ ledig imorrn på dagen också.... fast jag måste sova typ vid 15.00 så jag orkar jobba...
Jag tog en sovmorgon idag och gick upp vid 9.00 och åt frukost. Ägg o grapefrukt blev det samtidigt som jag låg i sängen o titta på Nyhetsmorgon på TV4.
Sen gick jag in mot stan för att träna på S.A.T.S och hämta mitt nya pass hos polisen så jag kan åka till Grekland med min kärlek. som kommer hem om ca 2 veckor=) jippi!!!
Min lunch idag bestod av havregrynsgröt med äppelmos och en choklad till efterätt. Var så sugen på det.
Sen blidde det stan igen med Tina. Lunch/middag på Waynes och en tur på stan., Blev lite nya kläder=) och solning... Har ju inte sett solen på år och dar så man ä ju kritvit.
Träffade Anna och Markus idag på stan... Åhh nu har Anna fått mage!!!!!!! Sååå kul! och hon är så fin. De kommer bli de bäste föräldrarna!!
Nu sitter jag i soffan och tittar på Föräldrafritt (Hampus film). Gillar Tom, han var snygg, har sett likadan ut i typ 25 år... Nu börjar han dock se lite gubbig ut.

image51

Nä nått mer har inte hänt idag, förutom att jag bokade tvättid...hehe..
Puss puss

Syrran fyllde 18 igår!!!!!! Jätte jätte GRATTIS.
Ja må du leva, ja må du leva!!! Nu ä hon iväg på Arvikafestivalen o lever livet... hehe.
image52

070707

7 JULI 2007.. Har läst en del bloggar ikväll och alla verkar skriva något om dagens datum... att det ska vara en speciell dag.. då man ska gifta sig, förlova sig, föda barn, vinna på lotto etc.. Coolt att ha gjort något av det idag=) Synd bara att denna dag har varit grymt trist... Regnigt och grått och inga frierier eller höga vinster här inte... hehe.. Kommer visserligen nog aldrig hända i mitt liv, jo barn kanske.. hehe.. Men det får nog dröja ett par år till.....inom 15 år isf... Jag kommer vara en grym 37årig morsa HAHA.. Förlovningar o bröllop har jag redan strukit på min lista "Att göra innan jag är 35". Enligt Micke är det något man inte ska slösa pengar på... Har ju alltid drömt om ett stort fint vitt sommarbröllop någon gång i livet, men Micke verkar ha övertalat mig att man inte ska det. Däremot berättade min älskade mamma för ett tag sen att hon och Gudbrand planerade ett litet litet bröllop framöver... JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD. Gud så kul att mamma vill och ska gifta sig. Hon har alltid varit emot det (som Micke).. och nu ska det snart ske=)

image26

Vad har Angelica gjort på denna "speciella" dag då.... Morgonpromenad på 50 min med min iPod nano (duktigt av mig). Sen fick jag i mig en Smoothie gjord av banan, bär, passionsfrukt och juice.. mmm... Efter det drog jag iväg och tankade bilen (tråkiga måsten att lägga pengar på dock), jag hann oxå kika in en snabbis på elgiganten för att se om där fanns något fint fotbad. 299 kr för en ful vit sak, OBH nordica... Blidde alltså inget fotbad..jaja.. Vidare till S.A.T.S och 50 min på cykeln samtidigt som jag läste nya Fitness magazine. Guuud vilka fina kroppar vissa personer har. synd att man inte kan få det.... Hällde i mig en äcklig proteinshake efter passet och somnade i bastun... igen....
Tog en runda på stan och inhandlade en svart luvtröja, en rosa 99kr kjol och två billiga tvålar på hm,  ett par skor med klack (Vita söta från wedins för 120 kr), och fyra pocketböcker från Åhlens:

1. Linda Skugge - "Ett tal till min systers bröllop"
2. Jennifer Weiner - "Perfekta Hemmafruar"
3. Annika Lantz - "9 1/2 månad"
4. Greg Behrendt och Liz Tuccillo - "Dumpa honom"

Måste ju ha något att sysselsätta mig med när det är såååååå tråkigt väder. Kan ju inte se på filmer hela tiden ju...
Sen köpte jag faktiskt en paj och lite plockgodis på Hemköp, det var ju så billigt ju också är det ju lördag... Ska från och med nu endast äte godis på lördagar!!!!!!! Nu har jag sett på två söta filmer, båda med Jennifer Aniston, "She's the one" och "Rika vänner"..
Imorrn ska jag jobba, extra för Sabina. 14-21.30. Innan det ska jag hinna med en sväng på S.A.T.S så då måste jag väl sova snart.
Om 2 1/2 veckor kommer darlingen hem =) MYS!!!
Grattis Sofie och Ricky på ettåriga bröllopsdagen=)

Sov gott och hoppas ni har varit med om det "magiska" som man ska vara med om idag......

MIN DAG I BILDER (har lite att göra om ni undrar)

image37image27image40image41image28image42image29image34(fast rosa)image44image43image35image36image30image31image32image33image38image39

Och några bilder på den vackraste kvinnan som levt:

Marilyn Monroe

image48
image49

image50

Puss hej

Seg idag...

Usch vilken natt... tror jag somnade runt 3.. det gick bara inte... Var så mycket jag låg o tänkte på.. Sen vaknade jag vid 7...helt klarvaken... Vid 8 drog jag iväg till S.A.T.S och satte mig på en träningscykel en timma....  Sen började tröttheten komma o jag råkade somna till i bastun efter träningen.. hehe..
Sen gick jag förbi Polisen på hemvägen och tänkte fixa nytt pass så här på förmiddagen... Det var inte bara jag som tänkte så... var minst 15 stycken före mig... Så det får jag vänta med tills på onsdag då jag är ledig=)
Snart ska jag cykla iväg till jobbet... jobbar 13-21.30 idag men hade mycket hellre velat ligga i solen och läsa. Jag hoppas verkligen dagen går fort idag och att ingen dör.
Nu ska jag äta lite frukost.
Saknar dig Micke.
Puss o Kram


Söndag 1 juli!!!!

Fan vad snabbt tiden går..... halva sommaren har ju snart gått o jag har bara jobbat känns det som....
Jaja, idag va jag ledig! hade en typ njutar dag eller vad man ska kalla det för =)
Jag vaknade vid 9.00 o tog en morgonpromenix på 90 min vid vattnet. Jätte härligt väder ute och bra musik hade jag i min iPod..hihi.. Efter min långa promenad satte jag mig på balkongen med en stor mummsig fruktsallad gjord på jordgubbar, kiwi, passionsfrukt, banan, linfrön o lite yoghurt.. mmm.. Jag kröp ner i den billiga "mack-stolen" jag o Micke köpte förra året och började läsa en av mina nyinköpte böcker,,, Martina Haags bok "Hemma hos Martina"... jag lästa och skrattade och läste lite till och huxflux så var boken slut.... hmm, det gick fort.. Himla bra bok!!! Tur att jag köpt hennes andra två böcker oxå, "Underbar och älskad av alla" och "Martina-koden"...  Men de ska jag nog vänta med att läsa så jag kan ha med dem på min o Mickes Greklandsresa i Augusti =) MYS!!
När boken va slut samt två ramlösa och en halv nätmelon somnade jag lite på balkongen,,, härligt!! När jag vaknade en timme senare kände jag att jag måste göra något nyttigt denna dag så jag satte på mig "löpar-kläderna", tog med mig iPoden (igen) och tog en löprunda förbi skolan, vidare till sjukhuset och tillbaka till Pantarholmen... på 30 min. FAN va duktig jag är. Måste faktiskt få skryta lite...hehe
När jag va hemma igen gjorde jag en gooood omelett och satte mig på balkongen...igen och njöt av solen tills den försvann bakom huset.....
Jag kan lova att jag har fått mycket färg idag....Ja Micke, jag använde solskydd!!! Duktigt va!!
Nu har jag krypit ner i soffan med vanilj-te och tänkte glo lite på nån film innan sängdags... för imorrn ska det jobbas igen, och en sväng till S.A.T.S ska oxå hinnas med..

Om tre veckor (ungefär) kommer min Micke hem...

10 saker attt göra/ändra på innan dess:
1.
Storstäda!! Visst det är städat men på mitt sätt. Alltså mina saker syns.
2. Putsa fönstren... hmm, ja eventuellt iaf... får se om det hinns med...
3. Göra om Mickes nattduksbord till hans nattduksbord igen... Jag kanske har lagt något av mitt där.....
4. Tvätte Mickes tröja/or som jag brukar använda som myströja/or på kvällarna.
5. Köpa hem lite mat... Alltså inte bara frukt, juice och choklad.
6. Ställa tillbaka alla superhärliga snyft och kärleksfilmer där filmerna ska stå!!! Men de ä ju såå bra.. Typ "Stolthet och Fördom", "Min bästa väns bröllop", "Top Gun"....
7. Försöka vänja mig med att sova på ena sidan av sängen.... Kommer bli svårt... Undra om micke skulle tycka det va ok att sova på soffan ibland.... Är ju så skönt att kunna sträcka ut sig åt alla håll... hehe
8. Gå ner nått kilo, kanske tre... hmm, går det på tre veckor?? Hmm, borde ju gå!!
9. Raka benen.... MÅSTE!!!
10. Se till att försöka va ledig de där två dagarna vi skulle åka till Öland!!!! Lammet och Grisen..mmmm.. hehe

Sen borde det väl inte va något mer.... Nu längtar jag lite efter dig Micke...
Puss hej

image25
TINA, JAG OCH HEIDI

RSS 2.0