en vecka utan dig...

saknar dig micke..

Nu har min älskling åkt iväg till Kosovo på den dumma utlandstjänsten... har varit ensam en vecka nu och ska va det 12 veckor till.. är lite trist, speciellt på kvällarna, men jag har ju mina två älsklingar Musse och Molly..

hmm, vad har jag gjort i helgen då.... typ inget egentligen.. igår hade jag en liten ta-hand-om-mig-själv-dag.. det var riktigt skönt, satt på balkongen och solade typ hela dagen och gjorde massa goda smoothiesar.. idag försökte jag vara lite mer seriös genom att gå på en lång promenad med molly på 7 km och sen åkte jag till gymmet och körde lite styrketräning.. SATS i Karlskrona är kanon, jätte bra personal!!!

Micke ringde under kvällen,, vi pratade nästan en timme, han verkar ha det bra där nere i värmen, mycket att göra och mycket träning.. jag hoppas verkligen han har det bra och att inget händer honom..

Det kommer bli en skön vecka nu, ska bara vara i skolan på torsdag, så jag ska bara njuta av solen och att vara ledig,,  och även några långpromenader med Tina,  shopping och lite fika kanske ;)



image21
jag o min micke flyger helikopter..


sov gott

snart tenta....

plugg, plugg, plugg... hela tiden, känns som man lever i skolböckerna... nu har jag läst om:

Bröstcancer
Ileus (tarmvred)
Appendicit (blindtarmsinflammation)
Divertikulit (ficka i tarmen)
Magsår
Magkatarr
Äggledarinflammation
Utomkvedshavandeskap
Äggstockscancer
Hepatit A, B, C
Levercirros (skrumplever)
Levercancer
Gallsten
Pancreatit (bukspottkörtelinflammation)
Pancreascancer (cancer i bukspottkörteln)
Ventrikelcancer (magsäckcancer)
Coloncancer (tjocktarmscancer)

.....och jag har typ lika många till att läsa om..... och tentan är om 15 dagar.., så det lär ju bli plugg, plugg, plugg fram tills dess..
och inte nog med det ,snart (om 11 dagar) åker min kille iväg i 3 1/2 månad... utlandstjänst, kommer bli tomt utan honom här.... tur att jag har mina små bäbisar, Musse och Molly=) Men tiden kommer väl gå fort som den alltid gör.. tänkte försöka förbättra träningen och kosten då han är borta så man vågar visa sig på stranden till sommaren... hehe..

Idag har jag väl egentligen inte gjort så mycket förutom plugg, städat lite, käkat lunch på stan med micke, sprungit 3 km men Molly... och på kvällen så åt vi pannkakor med glass...mumma=)
sov sött

image17

Mitt i natten

Blä, klockan är mitt-i-natten.. jag och Micke sitter o klickar på en varsin dator i sängen... Men det får vi göra eftersom vi är lediga båda två imorgon.. Gud så skönt, fan vad bra det är att vara student egentligen, fast man är fattig..Jag är bara i skolan 1 1/2 timmar 2 gånger i veckan, sen är man typ ledig... eller iof det är ju rätt mycket plugg, fast det kan man ju göra när man känner för det. Då bestämmer jag att jag ska sova länge imorgon, äta en god frukost, ta en promenix med vovven, äta en god lunch, sallad kanske och sen ta några timmars plugg framåt kvällen.
Hmm, jag kanske ska lyxa till dagen med lite shopping, eller iaf mat måste ju handlas.

Till helgen kommer Mickes mamma på besök från stockholm, då måste man bjuda på något gott=) Jag vet exakt vad jag ska laga, kyckling, sötpotatis, lök, fajitasås och ris = JÄTTE GOTT. Sen blir det någ en middag ute någon dag=) perfekt!!!

Nej nu är kl 03.00 och jag ska nog försöka sova lite, så man kanske orkar med ett litet seriöst träningspass imorgon..

image15
Micke och jag


image16
Sov gott

Hemma i Karlskrona igen..

image7  image8
     Musse                                                      Molly


Tillbaka till vardagen igen då... dagen har varit sååå låååång..
allt började med att klockan ringde, 8.00, vilket jag tyckte var fruktansvärt tidigt eftersom vi var uppe och såg på film till 2 inatt.. en snabb promenad med Molly innan skolan, är ju snart tenta så det kanske är dax att börja plugga, kirurgiska sjukdomar ...
Sen en tur till gymmet med Micke.. var ju en vecka sen sist. 45 min fettförbränning, tur att det fanns ett nytt nr av "hänt extra" så jag hade något att bläddra i på trappmaskinen.... Guud vad slappt det lät.. hehe

image9 image12


Efter lunchen tog jag och Micke med oss lilla Molly på skogspromenad, 3 km.. Så nu är hon sååå trött, var ju såå kul att springa lös i skogen tyckte Molly.
Sen hade min underbara Micke laddat ner de kommande avsnitten av Desperate Housewives.. så spännande, jag älskar den serien..

image13

Nej, nu är denna dryga dag snart slut och det är väl dax att plocka fram skolböckerna innan sängdax...

image11
Puss o Kram
 

Mot Västervik

hej hopp
Nu är dagarna i värmland slut och jag åker vidare till Västervik, till min sambos far.. Micke är redan där. Ska bli en intressant biltur på 5-6 timmar med en katt och en valp.
Trött är jag oxå, har inte sovit mycket inatt. Lilla Molly (valpen) var inte lika trött som mig inatt. hon skulle leka och voffa.... kl 4, kl 6 och kl 8 var jag ute med henne, för hon var kissnödig...
Hehe, det är jobbigt med valp.
Längtar faktiskt lite efter Micke nu, har ju inte sett han sen i förrgår..

ses snart..
tjohej
min underbara sambo...

Påsk i Värmland

Hallojs =)

Hmm, nu har jag äntligen fixat en sådan här grejj som alla har, s.k. BLOGG.
Åkte upp till Värmland igår och hem till soliga Karlstad. Blir kvar här tills imöra. Var skönt att komma upp lite till mamsen och bli ompysslad. God mat och massa påskgodis... fy mig vad jag har varit onyttig!!! men jag tog faktiskt en liten joggingtur idag på 3 km, så jag var värd lite påskgodis=)
Jag var även tvungen att gå en liten tur på stan i 3 timmar, blev dock bara en tröja, men ändå... Man har ju inte så mycket pengar när man är fattig student... plus att det gick åt lite pengar förra veckan när jag köpte mig en liten vovve=) en liten underbar jack russell som heter MOLLY.

Nä nu ska jag plugga lite, har ju fått läxor över påsken. blä, men det är rätt kul, kirurgiska sjukdomar.


image1
Visst är hon söt=)

image2
Musse gillade oxå den nya familjemedlmmen..

RSS 2.0