En liten bild från Examensmiddagen..


4 glada Leg. Sjuksköterskar
Annica, Annica, Tina och jag

jag vill inte vara sjuk...

jag är sjuk.. började igår med 39 i feber o ont i halsen.. men lyckades få ner febern och kände mig bättre i morse så jag åkte och jobbade på KAVA iaf. har jobbat där endel nu senaste tiden och trivs jätte jätte bra. Roliga arbetsuppgifter och kul personal. För er som inte vet vad KAVA är så är det en Kirurgisk Akut VårdAvdelning. Patienterna kommer in från t.ex akuten till oss och hos oss bestämms vad som ska göra. Undersökningar, om de kan gå hem eller om de ska vidare till andra kliniker. De stannar hos oss max 3 dygn och vi har 10 vårdplatser..
Men nu är jag sjuk igen. Svullen i halsen och 39 i feber.. FAN.. jag som sa jobba i helgen... men jag ska försöka bli frisk. Mycket roligare att vara på jobbet än att ligga här i soffan och få liggsår...

Nu tittar jag på Let's Dance med min lilla Molly... Gud vad dryg hon Kitty är. Hon är söt men hon beter sig som en 12 åring... jag gillar hmm... Niklas Wahlgren är rätt duktig och Han Morgan.. Och Bagge, struntar i om hon har dansat hon är grym att titta på.. Samulsson är cool med. Trodde aldrig han kunde dansa så bra han gör. 

Usch vad man svettas av alvedon.. Tycker inte alls om att ta det fast att febern går ner..

Puss puss på er 

MIKAEL HÖK 31 ÅR

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE MIKAEL SOM SKULLE HA FYLLT 31 ÅR IDAG!!!!
men han blev bara 29 årr... fy vad livet är orättvist.
Hur har jag hedrat denna dag då. Hade planer på att åka till Västervik till hans familj men ar tvungen att jobba.. Eller tvungen o tvungen. Vill ju komma igång som sjuksköterska nu och tar de chanser jag får till att jobba. Jobbar på KAVA i helgen som är en Kirurgisk Akut Vård Avdelning. Mycket roligt faktiskt. Så jag är nöjd med dagen. Sen åkte jag hem och sov nån timme innan jag och Molly åkte ut till Rosenholm och gick 3 km. Känner mig så seg i hela kroppen. tror jag har lite vätskebrist och äter konstigt. Dricker typ bara kaffe och äter det som går fortast och finns närmast typ...
På måndag ska jag träffa resursen och se om det finns nån form av jobb via dem. Annars så ska jag på intervju på Södersjukhuset den 10 februari... så det kanske blir sthlm ändå...iaf till sommaren.
Nu ska jag snart sova så jag orkar jobba imorgon med.


Grattis igen till min fina Mikael...

Leg. Sjuksköterska

Idag tog jag Kandidat Examen=)
Äntligen.

Examen

Imorgon tar ag Examen!! Äntligen!
Leg. Sjuksköterska.. Sååå härligt!

20.45-7.00

Japp.. nu helt plötsligt skulle jag in o jobba natten..
men det är alltid trevligt såklart..
Idag har jag haft en heeelt super mysig dag. Bara legat i soffan o tittat på tv och umgåtts med en god vän.
sådana dagar borde man ha mer gånger.
Gud, nu är det snart fredag och EXAMEN!! Ska bli så himla kul!! Nu är man verkligan klar syrra =)
Nu ska jag ta och dricka en koppa kaffe. mmmm
bara 7.5 timmar kvar nu på jobbet...
puss

jag måste...

...bli bättre på att uppdatera mig!
Så.. nu är allt med julen slut, och det mesta av julpyntet är nerpackat. Champagnen från nyårsafton är uppdrucken och C-uppsatsen är inlämnad.. och troligtvis Godkänd eftersom vi inte hört något.
Nu är det bara 4 dagar kvar till EXAMEN!!!! Sen är man Legetimerad Syrra..utan jobb.. Det är väl den lite trista saken i det hela, men men.. Det löser sig nog. Har sökt jobb här och i Sthlm.. så vi får väl se vart man hamnar..
Nä nu ska jag pyssla lite och sortera mina bilder från Nyår, Västervik, examensmiddagen o lite annat så jag har nått att visa er =)


Min supersöta tröja jag var tvungen att köpa på HM..

RSS 2.0